~~Bergeland Blomsterdekoratør Vgs2 ~~

onsdag 19. mai 2010

TEMA: Brudebinderi

UKE 19 og 20

Disse to ukene skulle vi lage noe innen brudebinderi, som vi også skulle ha en vurdering på. Denne gangen bestemte jeg meg for å ikke lage en helt vanlig brudebukett, jeg ville lage noe som jeg aldri hadde laget før.

Det første som jeg lagte var en brude vifte. Jeg ble fornøyd med den utsenemessig, men tektninsk så var jeg ikke fornøyd. Jeg skulle ha laget skaftet litt sterkere, fordi alle blomstene på toppen gjorde at det ble for mye vekt og dabegynte viften å bøye seg. Nå vet jeg det til neste gang jeg skal lage en vifte. :)
Siden jeg ikje ville ha viften til vurdering så tenkte jeg at jeg villle lage noe annet som jeg ikke hadde laget før og kunne ha vurdering på.

Jeg valgte å lage et brudesmykke. Grunnen til det var at jeg ville prøve å lage noe nytt og ville prøve å få et godt resultat ut av det.
Det jeg gjorde var å lage skisser til hvordan jeg ville lage brudesmykket. Det måtte også kunne passe til brudekjolen og bruden. Bruden hadde en veldig enkel kjole uten stropper. Bruden var også kraftig bygd og trengte da en størrelse på smykke som passer til henne.
Her er det en skisse av brudekjolen og hvordan smykke ville sett ut på bruden.

Her er det en skisse av smykke som viser litt mer detaljer.Her er jeg blitt ferdig med smykket.


Jeg fikk madelen i klassen til å stå prøvemodell me smykket på.
¨Det jeg gjorde når jeg skulle lage smykket var å tvinne sammen masse vikletråd til det ble langt nok til å bli ett smykke. så passet jeg godt på at det ikke var noen skarpe kanter. Jeg la et hvitt bånd på vikletråden slik at når jeg rultet vikletråden så ble det slik at båndet låg inni. Etter det begynte jeg å lime og tvinne på grønt og blomster. Jeg plasserte materialene slik at utrykket ville bli godt å se på. :) Jeg ble også veldig fornøyd med dette brudesmykke :)

3 kommentarer:

  1. Vakkert så flink du er å lage ting... ;)

    SvarSlett
  2. nydelig brude smykkke :) det paste parfekt te meg :D hihihihihihihih
    du E kreative jentå mi <3

    SvarSlett